Kontakta oss

Tel: + 86-20-81716752

Fax: + 86-20-86519325

Mob: +8613533180895

E-post:Cathy001@gdbahe.com

Lägg till: Byggnad 51, 1850 Chuangyi trädgård nr 200 East Fangcun Avenue, Liwan District, Guangzhou, Kina

Hem > Nyheter > Innehåll
Dachang National Palace - De klassiska elementen i Aluminium Carve Camber Cladding Panel Dec 05, 2017

Dachang National Palace lär sig från den lokala arkitektoniska kulturen och kärnan i byggandet av olika etniska grupper i Kina, kombinerat med traditionell kultur och modern arkitektonisk teknik, skapa landets kulturella visitkort.


5.jpg


Dachang National Palace vattensystem skiljer byggnaden och den omgivande platsen. Vilket utgör en kulturell ö, Den övergripande formen betyder "Oriental Pearl", medan huvudbyggnaden är precis som en fusion av pärlan med kinesisk kultur, mosaik i denna bördig jord. Huvudbyggnaden är streamer överflödig och ljus. Arkitektonisk modellering är koncis, magnifik, vilket återspeglar den kinesiska nationen inklusive innovativa och självförbättrande kärnvärden. I byggnaden kring kolonnade rymden symboliserar 56 nationell enighet och gemensamt välstånd.


1.jpg


4.jpg


Formen på yttercirkeln och innercirkeln är speciell, hålen i arrayen minskas gradvis från botten till toppen och slutligen symboliserar fusion av arkitektoniska tekniker den färgstarka nationella kulturen i denna blandning, betyder enighet för alla etniska grupper och vanliga casting en ljus framtid.


2.jpg


3.jpg


Aluminium Carve Camber Cladding Panel är en form av konstnärligt uttryck för gardinmurens aluminiumpanel. Med aluminiumpanelen ihålig ur en rad konstnärliga mönster är det inte bara dekorativ effekt och kan spegla olika byggnader på uppdrag av kulturen.