Kontakta oss

Tel: + 86-20-81716752

Fax: + 86-20-86519325

Mob: +8613533180895

E-post:Cathy001@gdbahe.com

Lägg till: Byggnad 51, 1850 Chuangyi trädgård nr 200 East Fangcun Avenue, Liwan District, Guangzhou, Kina

Hem > Kunskap > Innehåll
Aluminium plåt plåt på noggrannhetskraven Sep 11, 2017

Under normala omständigheter är aluminium fanér ett parti av ett antal produktion, och sedan till konstruktion sida att installera, och sedan i nästa omgång produktion och bearbetning. I detta sammanhang kräver detta att produktion och bearbetning av aluminium faner produkter inte kan vara för mycket fel. Början av lite fel, långsamt ackumuleras, det kommer göra baksidan av aluminium fanér bearbetning och även installerat problem.

I bearbetning av aluminium faner, i själva verket finns länder relaterade till den rekommendera standarden, de lista standarderna mycket tydligt anges i motsvarande parametrar av bestämmelserna, såsom storleken på aluminium faner, specifikationerna är långa och breda, tjocka, fällbara höjd, diagonal skillnad och så vidare. Längd och bredd bestämma den grundläggande formen av aluminium faner, medan tjockleken påverkar prestanda för hela faner. Oavsett vilken version av faner, bör tjocklek felet kontrolleras inom 0,1 mm. Och det största fel som tillåts för längd och bredd är 1 mm när aluminium faner längd och bredd dimensioner är mindre än 2000 mm. När längd och bredd är större än 2000 mm, kan felet inte överstiga 1,5 mm.

Och höjden av aluminium faner, it och storleken på aluminium faner inte har en viss relation, så bestämmelserna inte kan överskrida 0,5 mm, som för intervallet aluminium plattan diagonal tillåtna fel, det är när aluminium faner längd är mindre än 2000 Mm , tillåta förekomsten av 2 mm fel, om längden är större än 2000 mm, då felet kan inte överstiga 3 mm.

Som bladet aluminium plåt är producerad av tekniska arbetarna i produktionsprocessen, kan det göra bearbetning av aluminium plattan finns en vissa fel, aluminium plåt skotning på behovet av att kontrollera felet i ett rimligt intervall , så produktion och bearbetning av aluminium faner måste vara i strikt överensstämmelse med bestämmelserna i statliga kraven i precision för att säkerställa att produkten kvalificerade.